بایا توسط شرکت «دانش پارسیان» راهاندازی شده که در حوزهی تولید نرمافزار دولت الکترونیکی سابقه دارد و فقط پروژهای دولتی انجام داده است.
پروژههایی همچون سامانه سیب(سامانه یکپارچه بهداشت)، پرونده سلامت الکترونیکی، سامانه غربالگری کرونا، سامانه سنجش آزمونهای دانشگاه پیام نور، سامانه ملی مشاغل ایران و... توسط این شرکت پیادهسازی شده است.
بایا برای حمل و نقل کالاهایش از پیک بادپا استفاده خواهد کرد؛ البته این همکاری میتواند ازسوی بادپا با شرکتهای دیگر هم برقرار شود و فروشندگان محلی نیز میتوانند از پیک خود برای جابهجایی محصولات استفاده کنند.
فروش آزمایشی در "بایا"، یک اسفند انجام شد و بهرهبرداری آزمایشی از آن نیز تا دو هفتهی آینده آغاز میشود. پس از این دوره، اپلیکیشن بایا عرضه میشود؛ البته بهگفتهی ابراهیمبای، بستر اصلی ارائهی کالا و خدمات، وبسایت خواهد بود. پلتفرم بایا دو هفتهی آینده، زبان عربی و انگلیسی را نیز اضافه خواهد کرد و بهتدریج بهسمت اضافه کردن زبانهای ترکی، اردو و سپس اسپانیایی، فرانسه و آلمانی میرود.
شرکت "دانش پارسیان" سوم بهمن سال ۱۳۹۴ به عنوان زیر مجموعه «ایرانداک» یا همان پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران برای استفاده از دستاوردهای پژوهشی ایرانداک تاسیس شد.
ایرانداک زیرمجموعه کدام نهاد است؟ "وزارت علوم تحقیقات و فناوری".
"ابراهیم بایسلامی" مدیرعامل شرکت دانش بنیان پارسیان و برادر نماینده مردم خراسان رضوی در مجلس عدد ۲ هزار میلیارد تومان را اعلام کرده است این در حالی می باشد که اگر فقط تبلیغ تلویزیونی را در نظر بگیریم به این اعداد می رسیم:
اگر بهطور میانگین نرخ پخش هر آگهی بایا را به ازای هر ثانیه ۶ میلیون تومان در نظر بگیریم، پخش ۳۲۴۰ ثانیه آگهی بایا در روز، معادل روزانه ۱۹ میلیارد و ۴۴۰ میلیون تومان برای مالکان بایا آب میخورد. این مبلغ در ماه چیزی حولوحوش ۵۸۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان خواهد شد و تا الان ۵ ماه است این تبلیغ ادامه دارد.
در ادامه تبلیغات محیطی، مطبوعات، اینترنتی و ملک انبار، دفتر، حقوق پرسنل و ... را در نظر بگیرید.
نتیجه گیری و حساب کتاب پایانی با خودتان!
